Vanessa

Dnes vám představím novou panenku Vanessu.




Poprvé jsem si téhle panenky (Butterly Art Barbie) všimla před lety jako malá, byla v nějakém časopise (tipuju Květy) s tím, že Mattel se snaží držet krok s dobou a barbie má tetování. Tehdy mě ani nenapadlo, že bych ji chtěla mít doma.
Pak jsem ji asi ještě zahlédla někde v katalogu...
Před několika lety jsem ji viděla na prodej u jedné prodejkyně na mimibazaru a společně s jinou panenkou si ji chtěla koupit s osobním vyzvednutím. Prodejkyně napsala, že to možné je, ale momentálně nemá čas na předání, že ji nemá u sebe nebo něco takového. Kupuju si to pro sebe, takže počkat mi zase tolik nevadí. Ale po nějaké době už v nabídce panenka nebyla a na můj dotaz, zda je naše domluva ještě platná, mi nikdy odpověď nepřišla.
Co se dá dělat.
Od té doby si všímám, jestli někde tahle panenka s tetováním (pro kterou jsem si už kdysi vymyslela jméno) nebude za přijatelnou cenu.

Letos jsem na ni narazila v Sadu panenek, a i když nemá původní kompletní oblečení, koupila si ji společně s dalšími panenkami a Felixem.
Líbí se mi její výrazné tyrkysové oči a vlnité vlasy, tvářička Mackie. Tím tetováním je spíše k zapamatování a rozpoznání od jiných.

Ale určitě ji vyzkouším i jiné oblečení než háčkované bikiny.

Komentáře

Oblíbené příspěvky